Nonprofit Kft Üzleti terve

Ma reggel a beadási határidő előtt kvázi 24órával kaptam egy levelet a feltett kérdéseimre, melyekben továbbra sem kaptam sajnos konkrét válaszokat, ezért mivel hogy szeretném mindenképpen felhívni a kiaknázatlan lehetőségekre a figyelmet és továbbra is úgy érzem, hogy személyemre szabott feladatról van szó, elkészítettem egy olyan üzleti tervet melyben nem nézem hülyének a testületet és nem állok elő fiktív számokkal, homályos ködben tapogatózó mismásolásokkal, de az elképzeléseim, motiváltságom, rátermettségem úgy vélem tükrözi.

A velem szemben tanúsítottak arra engednek következtetni, hogy nagyon nem lesz lehetőségem, hogy mindezeket be is bizonyítsam, a továbbiakban csak abban merek reménykedni, hogy a kapott információkat és nézőpontot úgy használja fel a testület, hogy az a helyi lakosság érdekeit szolgálja…. Mindenesetre eléggé csalódott vagyok…

A beadott pályázatom PDF formátumban innen letölthető.

Hozzászólások

 1. Van szerint:

  Ez a busz merre menne???

  1. szimon szerint:

   Túl sok lehetőség nincs, én erre gondoltam

 2. Van szerint:

  Ez politika és nem állásinterjú… Az ügyvezető feladata, hogy megmondja mi a feladata? Miért nem festettél nekik valami szépet, hogy kolbászból lenne a kerítés, akkor lehet hogy esélyed is lett volna 🙂 Azt láttad hogy a pályázatot mikor írták alá(az oldal bal alján a dátum)???? Mibe, hogy nem lesz ebből semmi, hanem ez valami előkészítés a jövő évi választásokra… Azért elolvasnám a többiek pályázatát is, már ha van még rajtad kívül olyan aki erre a – választások utáni 🙂 – kiírásra pályázott….